Gine Vizesi

VİZE BAŞVURUSU İÇİN RANDEVU ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.RANDEVULAR ÖĞLEN 12 YE KADAR VERİLMEKTEDİR.

VİZELER 2 İŞ GÜNÜNDE TESLİM EDİLİR

VİZEYİ TESLİM  ALMAYA, BAŞKA BİR ŞAHIS GELECEK İSE, DİLEKÇE YAZILMASI GEREKMEKTEDİR.

KARGO İLE PASAPORT KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

EKSİK VEYA YANLIŞ BİLGİ DURUMUNDA BAŞVURU KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Diplomatik,Yeşil ve Hizmet pasaportu için gerekli evraklar aşağıdaki gibidir;

  • Pasaport orijinali
  • pasaport fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • üst yazı(Nota)
  • Ekte gönderdiğim form doldurulacak
  • Vize ücreti talep edilmemektedir.
  • Notanız yoksa diplomatik yeşil ve hizmet pasaportlarına normal pasaport prosedürü uygulanır.

Normal pasaport için gerekli evraklar;

Turistik vize için;

  • pasaport fotokopisi
  • 1 adet fotoğraf
  • bilet fotokopisi
  • otel rezervasyonu veya  onaylı davetiye mektubu
  • ekte ki form doldurulup imzalanacak
  • bulaşıcı hastalık yoktur sağlık raporu (aids, hepatit vs.)( aşı karnesi rapor yerine geçmez)
  • vize ücreti
  • Gelir beyanı
  • pasaportta en az 1 yıllık gün olmalı

İş vizesi;

  • imza sirküleri
  • sicil gazetesi
  • vergi levhası
  • antetli görevlendirme yazısı
  • 1 adet fotoğraf
  • form doldurulup imzalanacak
  • vize ücreti
  • pasaport fotokopisi
  • davet mektubu
  • bulaşıcı hastalık sağlık raporu (aids hepatit vs.) özel , devlet hastane farketmez ( aşı karnesi rapor yerine geçmez)
  • pasaportta en az bir yıllık gün olmalı

vize ücretleri aşağıda ki gibidir; ( yalnızca EURO kabul edilir, para üstü verilmez)

  • tek giriş : 100 Euro           
  • 3 aylık çoklu giriş : 150 Euro
  • 6 aylık çoklu giriş : 200 Euro
  • 1 yıllık çoklu giriş : 250 Euro

Vize Formu : İndir