Etiyopya Vizesi

VİZE İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR

 

TİCARİ VİZE:

  • 1 Adet vesikalık fotoğraf (5x6cm boyutlarında cepheden, arka fon beyaz ve orijinal)
  • Pasaport (en az 6 ay süreli)
  • Pasaport yeni ise; kişi bilgilerinin olduğu

eski ise; fotoğraflı sayfa, temdit sayfası ve nüfus bilgilerinin olduğu                sayfaların fotokopileri

  • Başvuru formu (ektedir) (İngilizce doldurulmalıdır)
  • Başvuru dilekçesi (şirketinizin antetli kağıdına İngilizce olarak yazılmalıdır)
  • Uçak biletleri (gidiş-dönüş)
  • Otel rezervasyonu (otel tarafından hazırlanmış onay belgesi)
  • Davetiye (orijinal)
  • Vize ücretinin yatırıldığını gösteren dekont. (Vize ücreti 1 ay 20$, 3 ay 30$, 6 ay 50$)
  • Nakit ücret kabul edilmemektedir
  • Vize süresi pasaportun işlemden çıktığı tarihten başlar
  • Yeni vize, eski vize tarihi geçmeden verilmez
  • Uçak ya da otel rezervasyon tarihlerine göre ileri tarihli vize verilmemektedir
  • Vize süresi uygunluk kararı konsolosluğumuzda olup istenilen ve yatırılandan farklı olması halinde ücret iadesi yapılmamaktadır

VİZE İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR

 

TURİSTİK VİZE:

  • 1 Adet vesikalık fotoğraf (5x6cm boyutlarında cepheden, arka fon beyaz ve orijinal)
  • Pasaport (en az 6 ay süreli)
  • Pasaport yeni ise; kişi bilgilerinin olduğu eski ise; fotoğraflı sayfa, temdit sayfası ve nüfus bilgilerinin olduğu sayfaların fotokopileri
  • Başvuru formu (ektedir) (İngilizce doldurulmalıdır)
  • Başvuru dilekçesi (Kendi el yazınızla ve imzalı olmalıdır)
  • Uçak biletleri (gidiş-dönüş)
  • Otel rezervasyonu (otel tarafından hazırlanmış onay belgesi)
  • Vize ücretinin yatırıldığını gösteren dekont. (Vize ücreti 20$)
  • Nakit ücret kabul edilmemektedir
  • Turistik vize tek kullanımlık olup yeni vize eski vize tarihi geçmeden verilmez
  • Turistik vize sadece 1 ay sürelidir
  • Vize süresi pasaportun işlemden çıktığı tarihten başlar
  • Uçak ya da otel rezervasyon tarihlerine göre ileri tarihli vize verilmemektedir
  • Kargoyla gönderilen başvurularda eksik evrak görülürse evraklarınız geri yollanır. Lütfen evraklarınızı tamamladıktan sonra yollayınız
  • Turizm acenteleri turist gruplarınız için lütfen bizimle iletişime geçin

Form: İndir