Çin Vizesi

ÇİN VİZESİ İŞLEMLERİ – ÇİN VİZESİ BAŞVURU EVRAKLARI

 

ÇİN TİCARİ VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

  1. EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT,
  2. ESKİ PASAPORTLAR
  3. VARSA ESKİ PASAPORTLAR SUNULMALI
  4. DOLDURULMUŞ ONLINE VİZE BAŞVURU FORMU
  5. 2 ADET BİOMETRİK FOTOĞRAF  çin fotoğraf ebati
  6. BARKODLU ONAYLI RESMİ DAVETİYE
  7. ÇİNDEKİ FİRMANIN ANTETLİ KAĞIDINA YAZILMIŞ KATILACAK KİŞİLERİN İSİM VE ÜNVANLARININ YAZILI OLDUĞU İMZALI VE KAŞELİ DAVETİYE DİLEKÇESİ ( YETKİLİNİN İMZA VE KAŞESİ OLMALI ) ingilizce dilekçe
  8. İNGİLİZCE YAZILMIŞ VİZE TALEP DİLEKÇESİ
  9. FAALİYET BELGESİ ASLI (GÜNCEL TARİHLİ)
  10. ODA SİCİL KAYIT SURETİ (GÜNCEL TARİHLİ)
  11. 2017 VERGİ LEVHASI FOTOKOPİSİ
  12. İMZA SİRKÜSÜ  FOTOKOPİSİ
  13. TİCARET SİCİL GAZETESİ  FOTOKOPİSİ
  14. VUKUATLI NUFUS KAYIT ÖRNEĞİ
  15. İKAMETGAH BELGESİ
  16. SABIKA KAYDI
  17. KİMLİK FOTOKOPİSİ
  18. PASAPORT FOTOKOPİSİ
  19. NÜFUS İDARESİNDEN PASAPORT PROTOKOLU BELGESİ
  20. IRAK,SURİYE,İRAN,İSRAİL GİBİ TERÖR ÜLKELERİNİ ZİYARET EDENLERİN NEDEN ZİYARET ETTİĞİNİN KANITI FATURA,FUAR BİLET VB.

 

FİRMAMIZ SİZİN ADINIZA DAVETİYE TEMİN ETMEKTEDİR. AYRINTILI BİLGİ İÇİN VİZE DİREKTÖRÜMÜZDEN YARDIM İSTEYİNİZ.

 

VİZE BAŞVURUSUNA GELMEK İSTEMİYORSANIZ BİZİM İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ

 

BAŞVURUNUZU KENDİNİZ Mİ YAPTINIZ ? PASAPORT ALMAK İÇİN TEKRAR ELÇİLİĞE GELMENİZE GEREK YOK SİZİN ADINIZA PASAPORTUNUZU BİZ ALABİLİRİZ.

 

TEL: 0312 425 11 01

GSM : 0532 482 41 91

 

VİZEOFİS TURİZM SEYAHAT DANIŞMANLIK VİZE İŞLEM VE ARACILIK HİZMETLERİ

KAVAKLIDERE MH. PARİS CD. 24/3 ÇANKAYA/ANKARA

mail: info@vizeofis.com.tr

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ziyaret Amaçlı Vize Başvurusu (Turistik Vize) Ek Evraklar

  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • Mali durumu kanıtlayan belgeler

Kamu Kuruluşlarında çalışan memur ve işçilerden istenen belgeler:

  • Mesleğinize dair bilgi içeren çalışma belgesi
  • Talep edilen vize süresi için resmi izin belgesi
  • İşyeri kimliği
  • Maaş bordrosu

Çin Vizesi Hakkında Genel Bilgiler:
Çin Halk Cumhuriyeti Türk vatandaşlarından vize talep etmektedir. Yeşil pasaporta vize gerekmemektedir. Çin vizesi ile Çin’e yapılan girişlerde en fazla 30 gün kalınabilir. Bu süre dolduğunda Çin’den çıkmak gerekmektedir.

F Vize
Davet üzerine Çin’e iş ziyaretleri, araştırma, semine ticari işler, bilimsel ve kültürel iletişimde bulunmak olduğu kadar kısa süreli eğitim, staj vb. amaçlı altı ayı geçmeyen durumlarda verilir.
İlk defa Çin vizesi başvurusundan bulunan şahıslar, genellikle tek girişli veya çift girişli vize başvurusunda bulunabilirler.

Tek ve Çift girişli vizelerin geçerlilik süresi 3 aydır. 3 ay içinde yapılan girişi takip eden 30 gün Çin’de kalınabilir. 6 Aylık ve 1 Yıllık vizeler çok girişli olup, herhangi bir giriş sayısı sınırlandırması yoktur. Fakat bu vizeler de Tek ve Çift girişli vizeler gibi bir girişte en fazla 30 gün kalma imkanı verir

 

Çin Vizesi Harç Ücretleri:
Tek giriş : 58 Usd

Çin Elçiliğinin vize için belirlediği hesap numarası:

ICBC BANK ANKARA ŞUBESİ

HESAP NUMARASI : 810739-2

IBAN: TR58 0010 9000 0200 8107 3900 02

ÇİN UÇAK BİLETİ : Çin vizesi için gerekli uçak biletlerinin rezervasyonu ve satın alınması için lütfen 0312 425 11 01’den irtibata geçiniz.

ÇİN OTEL REZERVASYONU : Çin vizesi için gerekli otel rezervasyonu ve satın alınması için lütfen 0312 425 11 01’den irtibata geçiniz

ÇİN VİZESİ FUAR DAVETİYESİ : Çin Vizesi için gerekli fuar davetiyesi için lütfen 0312 425 11 01’den irtibata geçiniz

Vize İşlem Süreleri
7 iş günü.

Çin Büyükelçiliği Ankara Adres:

Oran Mahallesi, Ferit Recai Ertuğrul Cd. No:18, 06450 Çankaya/Ankara
Çin Büyükelçiliği Telefon: 0312 496 06 60

Çin Konsolosluğu İstanbul Adres:
Memduhpaşa Yalısı, Mısırlı Caddesi, 6/8 Kireçburnu Mah., Sarıyer, İstanbul
Telefon: 0212 299 26 34 – 0212 299 21 87-88
Faks: 0212 299 28 55[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

6 Aylık Multiple Çin Vizesi