Çad Vizesi

Gereken Evraklar :
_ ÇADDAN DAVETİvE.
_ Çalıştığı kurumdan vize dilekçesi.
_ Seyahat Sağlık Sigortası.
_ Gidiş Dönüş Uçak Rezervasyonu
– Pasaport
– Kimlik FoToKopisi.
_ Biyometrik Fotoğraf
_ Vize Başvuru Formu
– Şahsen başvuru gereklidir.
_ Vize işlem süresi (1) HAFTADıR.

Şirketler için :
– Ticaret veya Sanayi Odası Kaydı
– Vergi Levhası Fotokopisi
_ Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
– İmza Sirküleri Fotokopisi

Yabancı Uyruklular İçin :
-En az 6 ay geçerli ikamet izni

Form : İndir